Prevádzkovať eshop je dnes pre podnikateľov nutnosť, ak chcú prežiť Covid-19 a jeho následky

Na Slovensku už niekoľko týždňov platia mimoriadné opatrenia, kvôli ktorým muselo zatvoriť svoje kamenné predajne a prevádzky množstvo podnikateľov. Kým sa situácia ohľadom vírusu Covid-19 nezmení, väčšina predajní ostáva zatvorených a podnikatelia tak deň a noc prichádzajú o svoj zisk. Táto doba ukazuje nesmierne vysoký význam prevádzkovania internetového obchodu, takzvaného eshopu, už aj menším podnikateľom. Tí totiž môžu vďaka eshopu v niektorých prípadoch otvoriť svoje predajne aj naďalej, ak by fungovali čiste ako odberné miesto pre vyzdvihnutie eshopových objednávok.

Eshop si dnes môže dovoliť každý

Dobrou správou je, že dnes už za zriadenie eshopu nemusíte platiť desiatky tisíc eur. Dokonca, eshop u nás Vám vytvoríme za pár stovák, a to je už skutočne čo povedať. Vytvorením eshopu to však nekončí, pretože nesmiete zabudnúť byť na sociálnych sieťach. Tam je potrebné oslovovať ako súčasných zákazníkov, tak aj nových, teda tých, čo ešte u Vás nenakupovali. Pri vytvorení nového eshopu je teda určite potrebné sa zamerať aj na online marketing, teda na takzvanú propagáciu vášho eshopu a premyslenie celej stratégie.

Chcete začať s eshopom? Určte si plán!

Plánovanie v biznize je nevyhnutou záležitosťou. Kto nemá biznis plán, do eshopu by sa ani nemal pustiť. Povedzte si, čo od eshopu od prvej chvíle očakávate. Nastavte si ciele a motivujte sa ich výrazne prekonávať a po ich úspešných zvládnutiach navyšovať.

Využite naše služby v oblasti tvorby web stránok a poradenstva v ecommerce ešte dnes

Leave a Reply